Spelregels

Wedstrijd hoedenkoningin 2020

De wedstrijd is open voor iedereen. Als je denkt dat jij het in je hebt om het dragen van een hoed te promoten in het hele land, dan ben jij mogelijk de hoedenkoningin die we zoeken! Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, het gaat om je enthousiasme over het dragen van een hoed!Je aanmelding voor deelname dient voor 15 december 2020 bij ons te zijn, via het het inschrijfformulier hier op de website.


Er zijn geen deelnemerskosten aan verbonden, maar er zijn wel een aantal regels die je strikt moet volgen om de titel te bemachtigen: de wedstrijd bestaat uit 3 rondes. Elke ronde wordt door een speciaal samengestelde jury beoordeeld. De jury is niet verplicht om reden van uitsluitsel te verstrekken.Eerste ronde


Fotografeer van jezelf 2 head shots. Een met hoed, een zonder hoed. Maak een body shot in je favoriete outfit. (TIP: denk eraan, het gaat om de titel “hoedenkoningin”, zorg dat je dat laat zien). Elke foto moet voorzien zijn van het logo Hatcollections 2020 en de datum van het event moet erbij staan. Plaats deze foto’s op je social media, mail ons de link + foto’s en schrijf in het kort waarom jij de beste hoedenkoningin van Nederland bent. 


Op 16 januari 2020 maken we bekend wie door is naar de tweede ronde, op onze Facebookpagina.Tweede ronde


Maak een filmpje van max. 90 seconden, waarin je in al je spontaniteit verteld waarom jij de beste hoedenkoningin bent en wat jij gaat doen als je op de troon zal zitten. Hoe ga jij ervoor zorgen dat alle Nederlanders weer een hoed gaan dragen? Voorzie het filmpje van het logo en datum van het event. Plaats het filmpje op alle social media. 01 maart 2020 maken we bekend wie door is naar de derde ronde op onze Facebookpagina.Derde ronde


Je loopt mee in de hoedenshow van het event Hat Collections 2020 in kasteel De Vanenburg in Putten. Je loopt in 2 shows mee waarin je beoordeeld wordt door een echte vakjury. Tevens krijg je de kans om jezelf te presenteren bij de vakjury. Aan het einde van de tweede show zal de hoedenkoningin bekend gemaakt worden! Als je niet kan deelnemen aan de modeshow in Putten tijdens het event, kan je niet meer meedingen naar de titel Hoedenkoningin van Nederland.

de koningin wint een
professionele
glamourshoot, een
handgemaakte design
hoed en een heerlijke
fles champagne!